מרק פלפלים

חומרים:
8 פלפלים צהובים
2 בצלים
2 תפוחי אדמה בינוניים – חתוכים לקוביות קטנות
1 כף שמן
מלח ופלפל לפי הטעם.
 
 
 
אופן ההכנה:
לחתוך את הבצלים לקוביות ולטגן אותם במעט שמן (אפשר כמו שלמדנו רק במים), להוסיף את הפלפלים חתוכים   לקוביות  לא קטנות ולאדות מעט. להוסיף את קוביות תפוחי האדמה והתבלינים,ולאדות עוד מספר דקות. להוסיף מים ולבשל כחצי שעה. למעוך או לטחון בעזרת מעבד מזון, לבדוק תיבול, ולתקן אם צריך.
 
את אותו המתכון ניתן לעשות מצבעים שונים של פלפלים.
אנחנו עשינו גם מפלפלים אדומים, ושילבנו בין הצבעים שיהיה צבעוני ומענן.
 
שלח
  • שלח