פשטידת פיטריות  

  
500 גר' פיטריות
3 ביצים
1 ח' קוטג' עד 5%
1 ח' גבינה לבנה עד 5%
100 גר' גבינה צהובה – רצוי עמק לייט (עד 9%)
2 שקיות אבקת מרק 10 או 2 כפות אבקת מרק אחרת
1 בצל גדול קצוץ
1 כף שמן או מרגרינה
 
לטגן את הבצל עם השמן או המרגרינה. להוסיף את הפיטריות ולאדות כ-8 דקות. להוסיף את כל החמרים הנוספים, לערבב היטב, לרסס בקל- שמן תבנית אפיה, להעביר את התערובת לתבנית ולאפות כ-50-40  דקות עד להשחמה.

שלח
  • שלח