לביבות קישואים.

 12 לביבות, כל 2 לביבות = 1/2 מנת חלב+1/2 מנת פחמימה.

 

מצרכים:

·         3 ביצים        

·         4  כפות קמח

·         מלח, פלפל

·         1 כף מים

·         4 קישואים מגורדים דק

·         תרסיס שמן

 

אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים עם מלח. מערבבים חלמונים עם מים ופלפל ומוסיפים לקצף, מוסיפים קמח וקישואים. מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן. יוצקים למחבת החם כפות מן התערובת ומאדים עד שיזהיבו מכל צד. ניתן להגשה בתוספת יוגורט דל שומן.

שלח
  • שלח