דג סול ברוטב פיקנטי

חצי ק"ג דג סול מופשר.
2 כפות קטשופ.
2 כפות כמויונז.
2 שיני שום כתושות.
1 כף מיץ לימון או חומץ.
 
 
להכנת הרוטב יש לערבב בקערית את הקטשופ והכמויונז לבלילה אחידה להוסיף את
השום ומיץ הלימון, אפשר להוסיף גם מעט פלפל שחור ומעט מלח.למרוח את הדג מצד
אחד, לגלגל למען כרוכית,ולהניח בתבנית אפיה כש"התפר" כלפי מטה,לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות בחום של כ200 מעלות כ-40 דקות. להסיר את רדיד האלומיניום
ולאפות עוד 10 דקות עד להשחמה.
 
                                                                                                            

שלח
  • שלח