מרק יוגורט ומלפפונים קר
2 מנות. כל מנה = 1 מנת חלבון חלב + 1 מנת שומן.
חומרים:
    4 מלפפונים טריים
    1 גביע יוגורט 1.5%
    1
גביע גיל 1.5%
    1/2 כוס מים
    2 כפות שמיר קצוץ
    1 כף שמן זית
    1 שן שום כתושה
     עלי נענע לקישוט

אופן הכנה:
 
חוצים את המלפפונים לאורך, מוצאים את הליבה והגרעינים בכפית ומרחיקים
מכניסים את המלפפונים (ללא הפנים) מכניסים למעבד מזון וקוצצים לאורך זמן קצר במהירות נמוכה עם היוגורט.
מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. מאחסנים מכוסה במקרר ומגישים קר מעוטר בעלי נענע.

שלח
  • שלח