מרק שעועית  
 8 מנות כל מנה = מנת פחמימה.

1 כף שמן
500 גרם שעועית לבנה
בצל גדול
5-6 שיני שום כתושות
עגבניה
2 עצמות למרק
כף אבקת מרק עוף
כף אבקת מרק בשר מלח, פלפל
1/2 כפית כמון, 1 קופסאת רסק עגבניות
12 כוסות מים.
 
אופן ההכנה:
משרים את השעועית במים במשך הלילה.
שופכים את מי ההשריה ומרתיחים את השעועית במים.
מטגנים בצל, מוסיפים את השום והעגבניה מוסיפים את השעועית, מתבלים מבשלים כ- 40 דקות על אש בנונית/ נמוכה.
 
 
                                   
שלח
  • שלח