עוגת גבינה עם דובדבנים
10מנות - כל אחת שווה1/2  מנה חלב
 
מצרכים:
·         1ביצה
·         4כפות מיץ תפוחים
·         3/4 כוסמים רותחים
·         1שקית ג’לטין ללא טעם
·         11/2 גביעי גבינת קוטג’
·         3% שומן או גבינתטופו
·         5% בטעם טבעי
·         1כוס דובדבנים טריים
·         ממתיק מלאכותי לפי הטעם
 
אופן ההכנה:
במעבד מזון מעבדים את הביצה ואבקתהג’לטין. בכלי אחר מערבבים את המים ומיץ התפוחים ומרתיחים אותם.מוסיפים אתהמים והמיץ הרותחים למעבד דרך פתחו העליון תוך כדי עבודתו. מערבבים עד שהג’לטיןנמס.מפסיקים את פעולת המכשיר ומנקים את הדפנות במרית גומי. מפעילים את המכשיר שנית ומוסיפים את הגבינה והממתיק ומערבלים עד שנוצרת תערובת חלקה. מצננים עדשהתערובת מתחילה להתייצב. בינתיים חוצים ומגלענים את הדובדבנים ומוסיפים אותםלתערובת - מקפלים אותם לתוך התערובת. מעבירים לתבנית פאי - מומלץ מזכוכית- ומקררים.
 

 

שלח
  • שלח