עוף בדבש תפוחי עץ וצימוקים.
4 מנות. כל מנה = למנת בשר.




המוצרים:
  4 יחידות כרעי עוף
  4 כפות דבש
  4 כפות רוטב סויה
  4 כפות קטשופ
  2 יחידות תפוחי עץ  ירוקים חמוצים מסוג גרנד
  קינמון לפי הטעם
  ½  כוס צימוקים
 
אופן ההכנה:
  פורסים את התפוחים לפרוסות ומניחים אותם בתחתית תבנית משומנת.  
  מניחים את העוף בתבנית.
  מערבבים את הדבש, הסויה והקטשופ בקערה.
  מורחים את הרוטב על העוף ואת השאר שופכים על העוף.
  מפזרים את הצימוקים.
 מכסים את בתבנית ומכניסים לתנור בחום בינוני
 ל- 3/4 שעה.
  לאחר מכן מורידים את הכיסוי ואופים עוד כשעה.

שלח
  • שלח