שקשוקת  ירקות
 
מצרכים:
 
בצל גדול
ירקות כיד הדמיון והמלאי במקרר:
פלפלים
עגבניות שרי
נבטים גדולות
קישואים חתוכים קטן
גזר חתוך קטן
כרוב חתוך קטן
וכל ירק שנשאר לכם בבית, הכל הולך....
רוטב סויה
מים
מלח/תבלינים לפי הטעם
ביצים לפי כמות הסועדים (1 לכל סועד).
 
 
אופן ההכנה:
 
במחבת ניאופלם או שוו"ע מורחים עם מברשת מעט שמן (או מרססים).
מטגנים את הבצל היטב, תוך כדי טיגון מוסיפים מדי פעם מעט מים. (טיגון על מים)
כשהבצל  משחים ומתרכך, מוסיפים את שאר הירקות ותבלינים וממשיכים להקפיץ עד שמתרככים קלות
(לא צריך להיות רך מידי).
מוסיפים סויה ,ובמהלך הבישול מים לפי הצורך.
שוברים את הביצים למעלה ומכסים את המחבת עד שהביצים מתבשלות (ניתן לערבב בזהירות).

 

שלח
  • שלח