מרק שומר "מוקרם" (אוסנת רז- קבוצה קריית טבעון) 
מצרכים:
·         10יחידות שומר

·          5יחידותקישואים

·         1-2צרורות של נענע

·         1בצל גדול

·         מלח, פלפל, אבקת מרק עוף
 
אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל במעט שמן או בכפית מחמאה.

מנקים את השומר והקישואים, חותכים לחתיכות גדולות ומכניסים לסיר.

חותכים את הנענע ללא הגבעולים ומוסיפים לסיר.

מתבלים באבקת מרק עוף, מלח, פלפל.

מוסיפים מים עד לגובה הירקות ומבשלים עד שהירקות רכים.

טוחנים את הירקות בבלנדר ידני בסיר
 

שלח
  • שלח