צזיקי תרד
סה"כ 2 מנות. כל מנה = 1 מנת חלבון חלב ו- 1.5 מנת שומן בריא

חומרים:
1 שקית (200 גרם) עלי תרד טריים ונקיים

1 כף שמן זית

2 גביעי יופלה לבן 1.5% שומן

1 כף מיץ לימון

1-2 שיני שום קצוצות

מלח ופלפל שחור גס


אופן ההכנה:

מחממים מחבת עם שמן זית ומאדים את התרד עד שמתרכך מעט. מעבירים למסננת ומצננים. סוחטים היטב עם

הידיים ,קוצצים גס ומעבירים לקערה. מוסיפים לתרד יוגורט, מיץ לימון ושום קצוץ, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

שלח
  • שלח