מרק דלעת

400 גרם דלעת חתוכה לקוביות

3 גזרים פרוסים,
1 בצל גדול פרוס,
1 כף שמיר קצוץ,
1 כף חוואיג" למרק, או 1 כפית כמון, מעט אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
150 רגם טופו מעובד היטב עם  4|1  כוס מים.
 
לאדות את הדלעת, גזר והבצל עם התבלינים כ-5 דקות, להוסיף מים ולבשל עוד 15 דקות.
(עד לריכוך הירקות) לרסק את הירקות במעבד מזון ולתקן תיבול. לעבד את הטופו עם המים לקרם חלק דמוי שמנת. להוסיף את הטופו המוקרם למרק תוך כדי בחישה ושוב לבדוק תיבול. לפזר שמיר קצוץ לפני ההגשה.

שלח
  • שלח