קציפת תות
 
 מצרכים:

 

  • 2או 3 סלסילות תות קטנות -  חייב להיות רך וחתוך לשניים (חתיכות גדולות(
  • "כמו סוכר" לפי הטעם - בערך 3 כפות
  • 2חלבוניביצה

 
אופן ההכנה:
מקציפים במיקסר את החלבונים ואת ה"כמו סוכר".  תוך כדי הקצפה - לאחר שהקצף התקשה מעט, מוסיפים את התות הרך.  ממשיכים להקציף עד שהכמות מוכפלת ואולי אפילו משולשת. מחלקים לצלוחיות. אפשר להקפיא בכלי דקורטיבי או במנות אישיות ולאכול גם קר וגם קפוא.
  


 

שלח
  • שלח