פיצה עם פסטה וחצילים בגבינה צפתית
7 מנות, כל מנה = 1 מנת פחמימה +1 מנת חלבון חלב.



החומרים:
1/2  ק"ג חצילים
1 1/2 כף שמן
 1 בצל בינוני קצוץ
 5 כוסות פסטה מבושלת ומסוננת
 150 גרם גבינה צפתית עד 5% שומן, מגוררת
 פלפל שחור ואגוז מוסקט
 3 ביצים
 2 כפות מים
 קורט מלח
 50 גרם גבינת פרז'מן, מגוררת
תבנית חסינת חום, משומנת בתרסיס שמן
אופן ההכנה:
קולים את החצילים על האש, או אופים בתנור, קולפים ומועכים. מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הבצל עד שיזהיב. (ניתן לטגן בצל גם בעזרת מים). משמנים תבנית בתרסיס שמן ומוסיפים מחצית מהאטריות, מחצית מהחצילים ומחצית מהגבינה הצפתית. ומתבלים בפלפל שחור ובאגוז מוסקט, חוזרים שוב על הסידור בשכבות.
את הביצים מקציפים עם המים והמלח, ויוצקים על הפשטידה. מפזרים מעל את הגבינה המגוררת, ואופים כ – 20 דקות בחום של כ – 190 מעלות עד שהמאפה ישחים.
 
 
בתאבון!
                                                          מירי סניצקי – "מיריקל"
 
 
 
 
 
 
 
מיריקל"- מירי סניצקי טלפקס- 04-9891081  kmmmm@012.net.il email:
                              בקרו באתר : www.mirikal.co.i

שלח
  • שלח