סלט עוף חריף עם אגוזי קשיו

 מנות-  כל מנה = 1 מנת שומן + 1/2 מנת חלבוןבשר
 
מצרכים:
·         כפות רוטב סויה, רצוי לייט

·         מיץ וקליפה מלימון אחד

·         3כפיות שמושומשום

·         3עלי מונגולד גדולים, קרועים לרצועות (או לחלופין ירק אחר כמו תרד, כרוב לבן, או כרוב סיני)

·         גזר גדול חתוך לרצועות, צרור בצל ירוק קצוץ דק

·         1פלפל אדום, חריף קצוץ דק

·         1פלפל אדום חריף קצוץ (לא הכרחי)

·         1/2קופסת פטריותיער

·         350גרם חזה עוף מבושל חתוך לחתיכות

·         25גרם אגוזי קשיו ללא מלח

·         מלחפלפל שחור טחון טרי
 
אופן ההכנה:

טורפים ביחד את רוטב הסויה, מיץ וקליפת לימון עם 2 כפיות שמן השומשום. מתבלים במלח ופלפל.

מערבבים ביחד את הירקות והמנגולד, הגזר, הבצל, הפטריות והפלפלהחריף.

מחממים את שמן השומשום הנותר במחבת טפלון, מוסיפים את חזה העוף ואגוזיהקשיו, מקפיצים מספר דקות עד שמשחים.


מוסיפים את החזה והקשיו לסלט עם הרוטב. מערבבים היטב ומגישים.


 
 

שלח
  • שלח