סלט פסטראמה חם


בתוספת מרק וסלט מתאים כארוחתצהרים
 
מצרכים:
·         1/2 כוס  תירס, דל קלוריות

·         100 גרם פסטראמה הודו

·         3 יחידות מלפפון חמוץ במלח

·         שני פלפלים (צבעוניים) חתוכים לקוביות

·         כף מיונז דל קלוריות

·         1 כף חרדל דיזו’ן

·         פטרוזיליה קצוצה דק

 
אופן ההכנה:

חותכים לקוביות קטנות את הפסטראמה והחמוצים. מערבבים עם התירס , והפלפלים. מקפיצים על מחבת טפלון ללא שמן כ- 3

דקות. מוסיפים את המיונז והחרדל. מפזרים את הפטרוזיליה על התבשיל המוכן ומגישים חם.


 

שלח
  • שלח