חצילים במילוי בשר

 

5 מנות כל מנה = 1 מנת חלבון בשרי + 3 מנות ירק

המצרכים:

2-3 חצילים בינוניים

500 גרם בשר טחון רזה

2-3 שיני שום כתוש

1 בצל קצוץ

1 כפית שמן

1 קובייה אבקת מרק עוף

5 כפות עגבניות מרוסקות

מלח, פלפל ואורגנו

אופן ההכנה:

חוצים כל חציל לשניים, מכניסים את החצילים למים רותחים בסיר גדול. מבשלים מספר דקות עד שהחצילים שמתרככים ומוציאים מהסיר. מוציאים את תוכן החצילים ומועכים במזלג. מערבבים בקערה את הבשר, החצילים, השום ומתבלים לפי הטעם. ממלאים את החצילים בתערובת הבשר ומניחים בתבנית, מערבבים ומוסיפים: עגבניות מרוסקות, מים חמים, שמן וקוביית מרק עוף.

אופים בחום בינוני, עד שהבשר משחים.

שלח
  • שלח