סלט נבטים ותפוז

4 מנות, 1 מנה = 1.5 מנות ירק

 

המצרכים:

חבילת נבטים, 2 גזרים מגוררים, 2 כפות פטרוזיליה קצוצה, 1 תפוז, 1 כף קליפת תפוז מגוררת, מלח, מיץ לימון, פרוסות לימון.

 

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את התפוז, מגררים את הקליפה בפומפיה, ,מסירים את הציפה של התפוז וחותכים את התפוז לקוביות. שמים בקערה את הנבטים, הגזר, התפוז וקליפתו המגוררת, ומערבבים. מתבלים במלח ומיץ לימון. מגישים מיד מקושט בפלחי לימון ופטרוזיליה קצוצה.

 

שלח
  • שלח