מרק כרובית  = כל המרק 200 ק"ל
 
מצרכים:
·         1בצל בינוני חתוך קטן

·         1גזר מגורר

·         1/2 ראש כרובית  - מפורק לפרחים קטנים

·         2  שקיות אבקת מרק עשר בטעם בצל

·         1/2 כוס גרגרי אפונה – סנפרוסט

·         מלח ופלפל לפי הטעם

·         2 כוסות חלב

 
אופן ההכנה:

מאדים את הבצל, מוסיפים גזר מגורר וממשיכים לאדות.

מוסיפים מעט מים ואת הכרובית, אבקת המרק ומים. מבשלים עד לריכוך הירקות.

מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד מספר דקות.

מוסיפים 2 כוסות חלב  ומים לפי הסמיכות שאוהבים.

ממשיכים לבשל עוד מספר דקות, מתבלים ומגישים.

אפשר להוסיף שמיר קצוץ לפני סיום הבישול - מוסיף המון טעם  ויופי למרק.
 

שלח
  • שלח