מרק קישואים ופטריות. (באדיבותה של שלומית מרקוביץ – קבוצה יקנעם).
 
 
 
רכיבים:
 
10 קישואים
2 סלסילות פטריות  
1  בצל גדול
    שמיר
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף אבקת פטריות
מלח ופלפל לפי הטעם
 
אופן ההכנה:
 
מאדים בצל קצוץ במים עד להזהבה, קוצצים את הקישואים והפטריות  מוסיפים את השמיר. מתבלים באבקת מרק עוף, אבקת מרק פטריות, מלח, פלפל שחור ו- 12 כוסות מים. מבשלים כ – 30 דקות.
 
 
כשהמרק מוכן טוחנים  בבלנדר מקל.
 

 



 

שלח
  • שלח