תפוחים אפויים ברוטב וניל 
6 מנות כל מנה = מנת פרי. (למי שמשתמש במעדן דיאט וניל להוסיף 1 מנת חלבון חלב)
אופן ההכנה:

  • 6 תפוחי עץ ירוקים מרוקנים מליבתם.
    מסדרים את התפוחים בתבנית אפיה קטנה (של טוסטר אבן). יוצקים על התפוחים תמצית וניל, לחלל שבמרכז התפוח מכניסים קצת גרנולה לייט.
    ממיסים 6-8 סוכרזית במים חמים ויוצקים מעל.
    מכניסים 2 שקדים מולבנים קלופים לכל תפוח.
שמים בטוסטר אבן לחצי שעה או יותר (עד שמתרכך).
מניחים כל תפוח על צלחת ולפני ההגשה מחממים מעדן  תענוג דיאט וניל מספר שניות במיקרו ויוצקים על הצלחת.


שלח
  • שלח