חזה הודו אפוי ברוטב סויה דבש וחרדל
1 פרוסה = למנת בשר
החומרים:
1 חזה הודו שלם
3 כפות חרדל
3 כפות רוטב סויה
3 כפות דבש
מיץ מלימון שלם
5-6 שיני שום קצוצות לפלחים דקים
 
אופן ההכנה:
 
מניחים את חזה ההודו השלם על תבנית עם נייר כסף שניתן יהיה לעטוף את ההודו בסוף התיבול,  מנקבים חורים ומחדירים את השום בתוך החורים שניקבנו מערבבים את כל יתר החומרים  ומורחים את החזה  בתערובת החומרים, אוטמים את הבשר על ידי נייר הכסף היטב ומכניסים לתנור שחומם לחום בינוני, אופים כ-40 דקות .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                    

שלח
  • שלח