תבשיל דג מרוקאי  = 5 מנות -  כל מנה = 1 מנת חלבון בשר
 
מרכיבים:
ק"ג דג לוקוס מחולק ל – 4 מנות
קופסת רסק עגבניות, כף פפריקה חריפה
כף פפריקה מתוקה
כפית כמון, כפית מלח, 2 כפות שמן, 12 שיני שום, זר כוסברה קצוצה.
מים לפי הצורך.
 
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת. מוסיפים שום, רסק ותבלינים, מערבבים, מוסיפים כוס מים וממשיכים לערבב. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הדג, ומפזרים כוסברה מעל הדג ומבשלים כ – 20 דקות על אש נמוכה מאוד, ומדי פעם מרטיבים את הדג עם הרוטב. 

שלח
  • שלח