תחתיות ארטישוק עם קינואה ורימונים
 
חומרים:
 
4 תחתיות ארטישוק
1 כוס קינואה
2 כוסות מיץ תפוזים
כפית שמן זית
1 חופן גרגרי רימונים
מלח ופלפל
תרכיז רימונים
ענף טימין
בצל ירוק לקישוט
 
אופן ההכנה:
 
מניחים את תחתיות הארטישוק על תבנית ומברישים קלות בשמן זית.
אופים כ-  7 דקות בחום גבוה.
מבשלים כוס קינואה לפי הוראות יצרן במקום מים מבשלים עם 2 כוסות מיץ תפוזים. כשהקינואה מוכנה מעבירים למחבת עם חצי כפית שמן זית  ומקפיצים מספר דקות  עם מלח גס חופן גרגירי רימונים.
מקשטים את הצלחת בשמן זית, מעט מיץ רימונים, גרגירי רימונים, ענף טימין ובצל ירוק. 

שלח
  • שלח