סטייק פילה ברוטב ברבקיו
8 מנות. כל מנה = 1 מנת בשר
 

  • 1/2 כוס בצל קצוץ
  • 1/4 כוס מים
  • 2 כפות קטשופ
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1/4 כפית טבסקו
  • 1 כף תרכיז תפוזים מוקפא
  • ממתיק השווה ל-3 כפיות סוכר
  • 8 אומצות סטייק פילה בקר (160 גרם כל אחת)
 
 
 
אופן ההכנה:
 
 
1. מניחים בסיר בינוני את הבצל והמים, מוסיפים את הקטשופ, רוטב הסויה, הטבסקו   ומיץ התפוזים,ומבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות. מוסיפים ממתיק ושומרים בצד.
2. עורכים את האומצות בתבנית רדודה, יוצקים עליהן את המשרה ומשהים כשעה מחוץ         למקרר, או למשך הלילה במקרר.
3. מוציאים את האומצות מהמשרה וקולים בגריל לפי מידת הצלייה האהובה.
    בעת הצלייה ניתן לצקת את נוזלי המשרה על האומצות.
 
 
  

שלח
  • שלח