פשטידת קישואים עם קינואה
 
6 מנות, כל מנה = 1 מנת פחמימה + 1/2 מנת חלבון חלב
 
מצרכים:

 

  • 1 כוס קינואה
  • 1/2 כוס מים
  • 5 קישואים
  • חבילת שמיר
  • 3 ביצים
  • קורט מלח + קורט פלפל
  • ניתן להוסיף כפית אבקת מרק עוף

 
אופן ההכנה:
מבשלים את הקינואה עם המים והתבלינים. מרסקים בפומפייה את הקישואים ומאדים.
קוצצים דק את השמיר. מערבבים את כל החומרים ויוצקים את המלית לתבנית משומנת.
אופים בתנור כ-30 דקות בחום בינוני.

 

שלח
  • שלח